“Wat klanten zeggen”

18 december 2020
Bij MKB Brandstof organiseren we regelmatig (online) events waarbij we collega’s en anderen willen inspireren. Dat is Kirsten met gemak gelukt bij het event/webinar over LinkedIn. Mooi was dat de verbinding centraal stond en er veel interactie in de sessie zat. Door haar manier van mensen meenemen in haar passie heeft ze ervoor gezorgd dat iedereen op zijn of haar eigen manier LinkedIn nu meer inzet of gebruikt.

19 november 2020
Kirsten heeft voor de co-workers die in Collab van The Student Hotel gevestigd zitten een online Linked-In workshop gehost waarbij er hele handige en waardevolle inzichten werden gegeven hoe je als bedrijf je persoonlijke en bedrijfspagina kunt upgraden en inzetten om meer leads te genereren. De workshop was zeer helder, duidelijk en waardevol.

16 maart 2021
Als opleiding bij Fontys Hogescholen zochten wij naar een trainer die een LinkedIn workshop kon verzorgen aan onze studenten. Wij vonden in Kirsten iemand die niet alleen goed kon vertellen, maar vooral ook onze studenten kon laten ervaren hoe het is om online te netwerken. Op actieve wijze in een tijd van digitale bijeenkomsten vanwege COVID-19.Het bewijs van haar waardevolle training zie ik terug op de werkvloer: al onze studenten hebben inmiddels een stage gevonden bij een (non-)commerciële organisatie van hun voorkeur, die ze uiteraard zelf hebben benaderd!

25 april 2021
Met de hulp van Kirsten van Loon is mijn schroom om met LinkedIn aan de slag te gaan volkomen verdwenen, Haar heldere uitleg, de structuur die ze aanbrengt in haar les, haar geduld en persoonlijke aanpak hebben daar aan bijgedragen. En daarbij is Kirsten zeer prettig in de omgang, sympathiek en toegankelijk. Ik (Simone Henken) beveel haar van harte aan.