LinkedIn boekentips

boek lezen

LinkedIn kent vele aspecten. Hoe zorg je nou dat je het meest uit het zakelijke netwerk haalt?
Er zijn verschillende boeken op de markt gebracht. Ik heb 7 boekentips waar voor iedere professional iets bij zit. Of je nou meer wilt weten van netwerken, een LinkedIn bedrijfspagina, Sales Navigator en meer.

LinkedIn Power – Marjolein Bongers

Marjolein Bongers heeft het boek LinkedIn Power geschreven. Dit boek is boeiend voor zowel particulieren als ondernemers. Marjolein gaat ook in op de 7 beïnvloedingsprincipes van Cialdini. Ook de pagina met powerwoorden vind ik waardevol.

LinkedIn voor bedrijven LinkedIn voor Bedrijven – Corinne Keijzer

Corinne Keijzer heeft meerdere boeken over LinkedIn uitgebracht. Als je aan de slag gaat met een bedrijfspagina op LinkedIn dan is het boek LinkedIn voor bedrijven een aanrader. De boeken van Corinne zijn als een handleiding zodat je aan de hand van instructies de stappen in praktijk kunt brengen.

LinkedIn Sales Navigator voor Dummies – Perry van Beek

Ga je aan de slag met het betaalde LinkedIn Premium abonnement Sales Navigator? Gebruik dan beslist het boek LinkedIn Sales Navigator voor Dummies van “mister Sales Navigator” Perry van Beek. Door de stijl van Dummies kun je er eenvoudig in de praktijk mee aan de slag.

Solliciteren via LinkedIn – Aaltje Vincent

Je kunt ook solliciteren via LinkedIn. De nummer 1 sollicitatie-expert van Nederland Aaltje Vincent schreef met Jacco Valkenburg het boek over solliciteren via LinkedIn. In dit boek vol met tips lees je hoe recruiters te werk gaan en hoe je LinkedIn kunt inzetten om werk te vinden.

LinkedIn marketing in 60 minuten – Martine Meijburg

Ik ben fan van de boekenserie ‘in 60 minuten’. In deze handzame boekjes leer je in een korte tijd veel over digitale trends en tools. Martine Meijburg schreef LinkedIn marketing in 60 minuten met veel praktijkvoorbeelden, leuke weetjes en nuttige informatie voor ondernemers voor de marketingstrategie.

Het kleine netwerken voor dummies – Donna Fisher

Een boek dat niet gaat over LinkedIn maar wel over netwerken. In het boekje Het kleine netwerken voor dummies legt auteur Donna Fisher uit dat netwerken een levensstijl en vaardigheid is. Ook bevat het boek veel praktische tips over netwerken. Wat ik ideaal vind aan een ‘voor dummies’ boek is dat het actiegericht is. Diverse acties heb ik ondernomen na het lezen zoals Maak een lijstje met vijf vragen die je mensen kunt stellen en die tot leuke en interessante gesprekken kunnen leiden.

LinkedIn Journal – Kirsten van Loon

Heb je inmiddels je persoonlijke profiel op LinkedIn compleet dan is het tijd om meer uit je netwerk te gaan halen. LinkedIn Journal is een werkboek waarmee je elke week op een effectieve en doelgerichte manier aan de slag gaat met LinkedIn. Bij het werkboek kun je je aanmelden voor de mailcoach om het maximale eruit te halen.
Ja, ik wil een LinkedIn Journal

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.